Sony Ericssonin Xperia-puhelimet pokkasivat neljä iF Design Awards -muotoilupalkintoa

Sonyn omistukseen siirtyneen Sony Ericssonin Xperia-puhelimet saivat paljon tunnustusta iF Design Awards 2012 -tapahtumassa. Muotoiluun keskittyneessä palkintojen jakotilaisuudessa Sony Ericsson pokkaisi itselleen peräti neljä palkintoa. Tunnustukset menivät seuraaville puhelimille: Xperia active, Xperia ray, Xperia mini pro ja Mix Walkman.

Tuomaristo kiinnitti laitteissa erityistä huomiota laatuvaikutelmaan, materiaalivalintoihin, ympäristövaikutuksiin sekä toimivuuteen. Mukana oli tänä vuonna kaikkiaan 2923 laitetta 16 eri kategoriassa, joista 863 tuotetta sai itselleen iF-tunnustuksen.

Suurimman kunnianosoituksen Sony Ericssonin neljästä puhelimesta sai Xperia active, joka pokkasi arvokkaimman iF Gold -palkinnon. Niitä jaettiin ainoastaan 60 kappaletta. Tuomariston mukaan Xperia active on urheilijan ykkösvalinta, joka yhdistää loistavasti toimivuuden ja elegantin muotoilun.

Lähteet: Sony Ericsson & International Forum Design

5 kommenttia

  1. Joo toi kyhmy on kyl upee ja käytännöllinen!

  2. Joo voihan se olla käytännöllinen,xtreme urheilijoille ja niille jotka haluavat sitoa puhelimensa itseensä

    1. Joo ei se erityisen hieno ole.

      Toivottavasti Lumia voitti jotain, olis oikein.

  3. Ei voi kyllä palkintoa tai sen myöntänyttä tahoa arvostaa, kun hirveän rumaa muotoilua on menty palkitsemaan.

Kommentointi on suljettu!