LG julkaisi Optimus Vu:n – 8,5 millimetriä ohut, viiden tuuman näyttö ja 4:3:n kuvasuhde

Korealainen LG on virallistanut Optimus Vu -puhelimen, josta yhtiö kertoi ensitietoja jo muutama viikko takaperin. Se on Galaxy Noten tavoin puhelimen ja tabletin välimalli, josta löytyy kookas viiden tuuman kosketusnäyttö. Pesäeroa se ottaa kilpailijaansa näytön kuvasuhteella, joka on nykytrendistä poiketen 4:3.

Poikkeavan kuvasuhteen omaava näyttö kykenee 1024 x 768 pikselin tarkkuuteen. Tässä se häviää aavistuksen Notelle, jonka hieman suurempi 5,3 tuuman näyttö yltää 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen. Uutuus nokittaa kuitenkin takaisin tehokkaalla 1,5 gigahertsin Qualcomm-tuplaydinsuorittimella ja ohuemmalla rakenteellaan. Optimus Vu on ainoastaan 8,5 millimetriä paksu, kun Noten vastaava mitta on 9,65 millimetriä. Pituudeltaan Optimus Vu on 139,6 millimetriä ja leveydeltään 90,4 millimetriä. Puhelin painaa 168 grammaa.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin LTE-yhteydet, 32 gigatavun tallennustila, HDMI, kahdeksan megapikselin kamera ja Android 2.3 (päivittyy Android 4.0:aan). Laite tukee stylus-kynää, joka helpottaa esimerkiksi muistiinpanojen laatimista.

LG tuo Optimus Vu:n Koreaan maaliskuussa. Sen saapumisesta muille markkina-alueille ei ole vielä ilmoitettu mitään virallista.

Lähde: The Verge

2 kommenttia

  1. En noin kulmikasta puhelinta ostaisi erikoisella kuvasuhteella, mutta korealaiset naiset ovat söpöjä.

  2. Naiset on kauniita kyllä, mutta puhelin on hirveä. Peniksenjatkeena toimii kyllä

Kommentointi on suljettu!