Samsung esitteli Galaxy Ace 2:n

Elektroniikkayhtiö Samsung on esitellyt uuden version Galaxy Ace -luuristaan, joka edustaa yhtiön Android-puhelinten keskikastia. Uutuus tunnetaan nimellä Galaxy Ace 2 ja se saapuu Britteihin huhtikuussa, jonka jälkeen sen saatavuus laajenee kattamaan myös muun maailman.

Korealaisjätti kehuu Galaxy Ace 2:n tarjoavan tarpeeksi suorituskykyä tehokkaaseen moniajoon, sulaviin siirrosanimaatioihin ja graafisesti vaativiin peleihin sekä ohjelmiin. Puhelimessa hyrrää tuplaytimellinen 800 megahertsin suoritin ja RAM-käyttömuistia löytyy 768 MB:n verran. Sisäistä tallennustilaa on neljän gigatavun verran. Puhelimen kosketusnäyttö on kooltaan 3,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 800 x 480 pikseliä

Uutukaisen muihin keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, Bluetooth 3.0, GPS, Glonass, WiFi b/g/n, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio ja versiosta riippuen NFC. Takana koreilee viiden megapikselin kamera salamalla ja etupaneelissa majailee VGA-tason kamera videopuheluille.

Ohjelmisto-ominaisuuksista huolehtivat Android 2.3 ja TouchWiz-käyttöliittymä yhdistettynä L!ve Panel UX -ympäristöön.

Kokoa uutukaisella on 62,2 x 118,3 x 10,.5 millimetriä ja painoa 122 grammaa.