Samsungilta trendikäs Galaxy mini 2

Samsung Galaxy Ace 2:n lisäksi korealaisvalmistaja esitteli toisen uutuuden, joka on Galaxy mini 2. Se on värikäs ja kompakti Android 2.3 -pohjainen puhelin, joka rantautuu ensimmäisenä Ranskaan maaliskuun aikana.

Uutukainen on 11,9 millimetriä paksu ja sisältää 3,27 tuuman kosketusnäytön, joka kykenee 480 x 320 pikselin tarkkuuteen. Android 2.3 -käyttöjärjestelmän ja TouchWiz-käyttöliittymän jouhevuudesta huolehtivat 800 megahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi HSDPA, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, A-GPS, neljän gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio ja kolmen megapikselin kamera.

Puhelimesta on tulossa kaksi versiota, joista toinen sisältää NFC:n ja toinen ei. Ilman NFC-sirua varustettu malli on aavistuksen ohuempi (11,6 mm) ja kevyempi (106,8 g vs 105,3 g).