Nokian MWC-video vahvistaa N8:n seuraajan: ”Get ready to capture a pure view”

Nokia on julkaissut YouTube-palvelussa videon, jossa vihjaillaan pian käynnistyvän Mobile World Congress -messujen tulevista laitejulkaisuista. Videon nimi ja teema vahvistavat suurelta osin huhun siitä, että Barcelonan mobiilimessuilla nähdään N8:n seuraaja eli yhtiön uusi kamerapuhelinlippulaiva.

Tarkkoja yksityiskohtia video ei tulevasta laitteesta paljasta. Videolla nähdään vain tyylikkäitä kuvia talvisista maisemista. Kuvien yhteydessä esitellään termejä kuten ”pure detail”, ”pure depth” ja ”pure definition”. Kun tähän lisätään vielä videon nimi ”Get ready to capture a pure view”, on N8:n seuraajan esittely MWC:ssä erittäin todennäköistä.

Nokian videolla käyttämä termistö viittaa siihen, että tuleva kamerapuhelin on osa uutta PureView-mallistoa. Aiemmat huhut ovat ennustaneet laitteen lopullisen nimen olevan muotoa Nokia 808 PureView.

Lähde: All About Symbian

7 kommenttia

 1. Noniin Kuningas saa seuraajansa. Oli jo aikakin! Toivotaan vielä, että laitteesta löytyy WP7 niin myyntiäkin tulee. Ei Bellessä vikaa ole, uskoisin ihmisten mieluummin satsaavan rahaa elinikäisempään käyttikseen.

  N8:n konsepti oli ilmeisen onnistunut, joten ehkä tämä malli tuo potkua WP7 myynteihin. N8 omistajien ei kuitenkaan tarvitse kärvistellä, jos huhutut Carla ja Donna päivitetään myös N8:lle.

  Kaikin puolin mukavia uutisia tiedossa MWC:stä! Pitkästä aikaa julkistukset jopa kiinnostavat meikäläistä.

 2. Ei oo kyllä lumian jälkeen paluuta symbianiin, vaikka olis kuinka hyvä kamera.

 3. N8 toimii vielä erittäin hyvin, Belle-päivityksen myötä kameran ottamien kuvien ja videoiden laatu parani entisestäänkin, joten herää varsin perustellusti kysymys: miksi ihmeessä pitäisi ostaa taas uusi puhelin, kun nykyinen on edelleen erittäin hyvä?

  Lumiaa kokeilin sekä kaupassa että pitempään kaverin luona, mutta ei vaan napannut. Onhan se kivan näköinen ja N9:n kuoret hienot, mutta mieluummin pidän N8:n edelleen. Siinä perusjutut toimivat, eikä tahmaile kuten Lumia.

  1. ”eikä tahmaile kuten Lumia”

   Ööh ton oli Pakko olla vitsi. N8 käyttö on yhtä tahmailua ja jumitusta. Töks töks odota 5 sekuntia töks töks widgetin ei lataudu töks pinch to tökstöks. N8 parani Bellen myötä hieman, mutta ollaan yhä todella kaukana lumiasta. Olin itseasiassa pettynyt päivitykseen, ja marssin kauppaan ostamaan Lumian. Lumia on sulava kautta linjan-sanoisin sulavin mistään käyttiksistä. Ja tämä siis ihmiseltä jonka viime puhelimet on ollut lumia ja n8.

 4. Jos PureView on vastaavanlainen sarja kuin Lumiat ja Ashat, miksi nimi ei olisi Nokia Pureview 808 vaan se on Nokia 808 Pureview?

 5. Eikös tuo symbian luuri tule olemaan.

  Ja carla ja Donna ei ymmärtääkseni ole tulossa n8:lle. Ainakin näin on puhuttu.

 6. Mielenkiintoista. Ilmeisesti tulossa ihan kokonainen mallisarja ’Pureview’ kamerapuhelimille. MWC:ssä tulee varmastikin vain yksi mutta mitä ovat seuraavat?

  Eiköhän tämä ole sentään Symbian-puhelin, kun WP:n kamerasofta ei taida olla vielä Nokian tekemä. N8:ssa on Nokian omat erinomaiset kamera-algoritmit, kun taas Lumioissa ja N9:ssä Qualcommin tekemät. Apollo varmaan tuo Nokian softaosaamista kamerapuolelle(kin).

  Ensimmäistä kertaa vähään aikaan näyttää siltä että Nokian Keynotessa on oikeasti yllätysmomenttia. Viime aikoina kaikki on vuotanut niin tarkasti etukäteen. Toivottavasti tulee live-video ens maanantaina Barcelonasta!

Kommentointi on suljettu!