Microsoftin toimistosovellukset saapuivat Nokia Belle -puhelimiin

Vaikka Nokian ja Microsoftin yhteistyön tärkein agenda on Windows Phone -alustan nostaminen kolmanneksi merkittäväksi mobiiliekosysteemiksi, näkyy parivaljakon yhteistoiminta myös Symbian-laitteissa. Tästä osoituksena on uusi Microsoft Apps -kokonaisuus, joka tuo Belle-puhelimiin ensimmäisessä vaiheessa OneNote-, Document Connection-, Lync 2010 Mobile-, PowerPoint Broadcast -sovellukset.

Applikaatioista OneNote helpottaa muistiinpanojen laatimista, Document Connection järjestää kaikki laitteeseen tallennetut dokumentit sähköpostiliitteitä myöten yhteen paikkaan, Lync 2012 Mobile mahdollistaa pikaviestittelyn työyhteisön sisällä ja PowerPoint Broadcast tuo tietokoneella luodut PowerPoint-esitykset matkapuhelimeen esikatseltaviksi.

Microsoft Apps -sovellukset ovat saatavilla seuraaville laitteille: Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, Nokia Oro, Nokia 700, Nokia 701 ja Nokia 603. Myöhemmin ne tulevat saataville myös Nokia N8-, Nokia E6- ja Nokia 500 -malleihin.

Toimistosovellukset asentuvat puhelimiin ohjelmistopäivityksenä. Puhelin ilmoittaa käyttäjälle, kun sovelluskokonaisuus on asennettavissa.

Tulevina kuukausina Nokia kertoo paketin täydentyvän vielä Word-, Excel– ja PowerPoint-ohjelmilla.

Lähde: Nokia Ääni

1 kommentti

  1. Toi Lync kannattaa poistaa, sillä mulla se sai ainakin puhelimen aivan sekaisin. Poistamisen jälkeen kaikki on taas toiminu

Kommentointi on suljettu!