Firefox-selain saapui Nokia N9:lle

Mozillan Firefox-verkkoselain on saapunut ladattavaksi Nokia N9:lle. Se on ensimmäinen mobiiliselain N9:lle, joka tukee Adoben Flash-teknologiaa. MeeGo-luurin omistajat voivat ladata Firefoxin Nokia Kaupasta.

Firefox on runsasominaisuuksinen mobiiliselain. Sen repertuaariin kuuluvat muun muassa älykäs osoiterivi, välilehdet, lisäosat ja suosikit. Käyttöliittymä tukee erilaisia eleliikkeitä, jotka tekevät ominaisuuksien hyödyntämisestä mobiililaitteilla luontevaa. Keskeisenä osana mukaan kuuluu myös synkronointitoiminto, joka pitää suosikit, välilehdet ja historiatiedot ajan tasalla eri laitteiden välillä.

MobiiliBlogin pikaisen testauksen perusteella Firefox vaikuttaa N9:llä kohtalaiselta selaimelta. Ominaisuuksia riittää, mutta yleinen sulavuus ei ole N9:n vakioselaimen tasolla. YouTube-videoiden toisto ei ole kovinkaan sulavaa ainakaan 3G-yhteydellä.

4 kommenttia

  1. Eikös flash ole asetettava toimintaan firefoxin lisäosien kautta? Itse en siis N9 omista, mutta tälläisen käsityksen olen nettijuttujen kautta saanut… Vai onkohan se vielä siellä lainkaan?

  2. Minulla on ollut firefox n9 ssä jo monta kuukautta, ja hyvin pelaa.

Kommentointi on suljettu!