Huaweiltä maailman nopein neliydinpuhelin

Barcelonassa menossa olevissa Mobile World Congressissa Huawei on julkaissut omaan neliydinprosessoriinsa perustuvan puhelimen. Lisäksi Huawei julkisti kaksi muuta samaan muottiin perustuvaa puhelinta.

Ascend D quad on Huawein ensimmäinen heidän omalla, K3V2-neliylinprosessorilla toimiva puhelin. Prosessori toimii 1,5 gigahertsin nopeudella. Puhelimessa on 4,5 tuuman 720p-näyttö ja 1800 mAh:n akku. Lisäksi Huawei sanoo heidän virransäästöominaisuuksien ansiosta puhelimen kuluttavan 30 % vähemmän virtaa. Takakamerana on 8 megapikselin yksilö, joka pystyy kuvaamaan myös fullHD-videota. Puhelin tulee Googlen uusimmalla Androidilla, Ice Cream Sandwitch 4.0:lla varustettuna.

Puhelimesta tulee myös kaksi muuta versiota, Ascend D quad XL ja Ascend D1. Ascend D quad XL on muuten samanlainen kuin Ascend D quad, siinä on vain isompi, 2500 mAh:n akku. Ascend D1 taas tarjoaa hieman heikomman prosessorin, joka on 1,5 gigahertsin tuplaydinprosessori.

Ascend D quad -puhelimet tulevat markkinoille maailmanlaajuisesti tämän vuoden toisella vuosineljänneksellä. Ascend D1:n taasen luvataan saapuvan tämän vuoden huhtikuussa.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Pisteet muokkaamattomasta Androidista! En ymmärrä valmistajien hinkua ämpätä sitä omaa ”kivaa” Androidin päälle, varsinkaan nyt, kun ICS näyttää oletuksena niin hyvältä. Vai onko Huaweilla skinin kehitys vielä kesken, tuohan tulee markkinoille vasta toisella neljänneksellä?

Kommentointi on suljettu!