Samsungilta kymmenen tuuman Android 4.0 -tabletti: Galaxy Tab 2 (10.1)

Mobiilihumun käynnistyessä Barcelonassa on korealainen Samsung ilmoittanut esittelevänsä Mobile World Congress -messuilla uuden Galaxy Tab 2 (10.1) -tabletin. Se on osa yhtiön seuraavan sukupolven Android-taulutietokonesarjaa, jonka ensimmäinen jäsen esiteltiin muutamia viikkoja sitten. Tuolloin Samsung julkaisi seitsemän tuumaisen Galaxy Tab 2 (7.0) -tabletin.

Nyt julkaistu Galaxy Tab 2 (10.1) sisältää nimeään mukaillen 10,1 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä. Laite pohjautuu Android 4.0 Ice Cream Sandwich -alustaan, jota pyörittää gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Uutuuden etupaneelissa sijaitsee VGA-tason kamera videopuheluille ja takaa löytyy kolmen megapikselin kamera. Taulutietokoneen ominaisuuksiin lukeutuvat myös HSPA+, A-GPS, Glonass, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka ja gigatavun verran RAM-käyttömuistia.

Taulutietokoneen sisuksista löytyy 7000 mAh:n akku. Kokoa Galaxy Tab 2:lla on 256,6 x 175,3 x 9,7 millimetriä ja se painaa 588 grammaa.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Taas pissataan kuluttajaa silmään.

    Sen sijaan että julkaistaisiin ICS-päivitys aikaisemmalle Galaxy Tabille, pakotetaan kuluttaja ostamaan uusi Samsungin tabletti.

    Kannattaa ennemmin ostaa Applen tuote, niitä voi sentään päivittää ilman mitään roottauksia ynnä muita nörttitouhuja.

  2. Yllättävän rauhallinen suoritin. 🙁 Android vaatii kyllä enemmän potkua.

Kommentointi on suljettu!