Samsungilta projektoripuhelin Androidilla: Galaxy Beam

Korealainen Samsung on tänään esitellyt uuden Galaxy Beam -älypuhelimen, jonka ehdoton virstanpylväs on sisäänrakennettu projektori. Valmistaja esittelee puhelinta huomenna käynnistyvillä Mobile World Congress 2012 -messuilla, jossa toivottavasti kuulemme tarkempia tietoja uutuuden saatavuudesta.

Laitteen yläosaan sijoitettu projektori tekee multimediasisällön jakamisesta helppoa. Se tarjoaa 15 lumenin valovoiman ja kykenee venyttämään kuvan aina 50 tuumaan asti teräväpiirtona.

Samsung Galaxy Beam pohjautuu Android 2.3:een, mutta gigahertsin tuplaydinsuoritin lupaa hyvää mahdollisen Android 4.0 -päivityksen osalta. Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat neljän tuuman WVGA-kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera takana, 1,3 megapikselin kamera edessä salamavalo, Bluetooth 3.0, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka.

Puhelin on kooltaan 64,2 x 124 x 12,5 millimetriä ja se painaa 145,3 grammaa. Virtaa laitteelle antaa 2000 mAh:n akku.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla onko tämä projektori suomalisen EpiCystalsin käsialaa.

  2. Uskomatonta asiakkaiden kusettamista.

    Android 4.0 eli Ice Cream Sandwich on julkaistu jo lokakuussa, mutta Samsung tunkee edelleen vanhaa softaa kyseiseen puhelimeen!. Ei näin!.

  3. Jos ICS on laitettu jakoon jo Beamiin, niin miksei KIESin kautta tai edes puhelimen ohjelmistopäivityksen kautta löydy uutta päivitystä?¨

Kommentointi on suljettu!