HTC esitteli uuden Android-lippulaivansa: One X

Matkapuhelinvalmistaja HTC on virallistanut pitkään huhuissa pyörineen One X -älypuhelimen Barcelonan Mobile World Congress -messuilla. Se on yhtiön Android-malliston uusi lippulaiva, josta löytyy kovaa rautaa sekä uusimmat ohjelmistot, eli Android 4.0 ja Sense 4.0.

Ulkoisesti uutukainen noudattaa HTC:n tuttua linjaa, mutta materiaaleissa on käytetty uusia ratkaisuja. Laitteen unibody-kuori on N9:n tavoin polykarbonaattia ja väriltään valkoinen. Etupuolella loistaa uuteen Super LCD 2 -tekniikkaan tukeutuva 4,7 tuuman kosketusnäyttö, joka kykenee mukavaan 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen.

Puhelimen globaaliversio sisältää neliytimellisen NVIDIA Terga 3 -piirisarjan. LTE-versiossa on puolestaan Qualcomm Snapdragon S4 -siru, jonka suorittimessa on niin ikään neljä ydintä. RAM-käyttömuistia (DDR2) on saatavilla gigatavun verran.

HTC One X:n keskeisiin ominaisuuksiin lukeutuvat myös HSPA+ 42 mbps, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa (26 gigatavua vapaana käyttäjälle), kahdeksan megapikselin kamera, 1080p-videokuvaus, LED-salama ja 1,3 megapikselin kamera videopuheluille. Virtatarpeista huolehtii 1800 mAh:n akku.

Puhelin nähdään myynnissä huhtikuun aikana.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Tässä Qualcommin S4 sirussa on kaksi ydintä, ei neljä. Neliytimiset S4:set tulevat vasta myöhemmin tänä vuonna.

  2. Miksi vain 1 GB RAMia? Se loppuu auttamatta kesken, koska sovellukset vievät aina kuitenkin RAM-tilaa vaikka SD-kortille saisikin osan. Muuten ostaisin heti mutta tuo on paha puute.

    1. Eiku…. ramit ja romit meni sekaisin, otetaan kaikki takaisin 🙂

Kommentointi on suljettu!