Nokia Lumia 900 Suomeen toisen vuosineljänneksen aikana

Uuden Lumia 610 -puhelimen esittelyn ohessa matkapuhelinvalmistaja Nokia kertoi aikeistaan tuoda tammikuussa Yhdysvaltoihin julkaistun Lumia 900 -mallinsa maailmanlaajuisille markkinoille. Se saapuu myyntiin eri puolilla maapalloa huhti-kesäkuun aikana 480 euron verottomaan hintaan.

Nokia Lumia 900:n keskeisimpiä ominaisuuksia ovat Windows Phone -käyttöjärjestelmä, 1,4 gigahertsin suoritin, kahdeksan megapikselin takakamera, 1,3 megapikselin etukamera, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja 4,3 tuuman AMOLED ClearBlack -kosketusnäyttö 800 x 480 pikselin tarkkuudella.

Uutuus tulee saataville mustana, valkoisena, syaanina sekä magentana.

Lähde: Mobileburn

8 kommenttia

 1. Mielestäni Lumia 900 tulee vain jo olemassaolevien mustan ja syaanin lisäksi valkoisena.

  Musta, valkoinen, syaani sekä magenta mainittiin tänä aamuna Lumia 610:n yhteydessä.

  Mutta sama kai se, vaikka tulisi kullattuna, ei se puhelinta paranna.

  1. Samapa se värille ja sinulla on varmaan pitkä käyttökokemus Lumia 900 puhelimesta kun tiedät sen jo olevan huono…itse odottelen mielenkiinnolla että pääsen kokeilemaan kyseistä mallia.

   1. Itseasiassa on 🙂 Enkä sanonut puhelimen olevan huono. Puhelin on ihan ok, peruskäyttäjän perustarpeisiin jopa hyvä. Älypuhelimista löytyy vaativalle käyttäjälle paljon parempiakin vaihtoehtoja. Lumialla vaan jää niin moni asia tekemättä mitkä muille ovat arkipäivää. Apollo-päivitys korjaa osan näistä, mutta se tulee vasta loppuvuodesta, eikä silloinkaan pääse kuin lähemmäksi muita. Windows Phone on teknisesti kiistattomasti muiden takana, mutta kuten jo todettua, monille tämä on silti aivan riittävä. Tekniset asiat eivät useinkaan vaikuta suoraan ostopäätökseen, valtaosalle väri voi juuri olla se ratkaiseva tekijä. Lumia on hyvä, parempaa ja parasta etsivät suuntaavat katseet muualle.

 2. Mitä? Valkoista ei siis julkaistakaan muutamaa kuukautta myöhemmin hirveällä hypellä?!

 3. Juu muistaakseni tuo ei kyllä tuu magentana. Mutta sama se, toivottavasti tiputtaa 800:n hintaa 🙂

 4. Jarno kirjoitti: ”Windows Phone on teknisesti kiistattomasti muiden takana, mutta kuten jo todettua, monille tämä on silti aivan riittävä.”

  Olen kiistattomasti täysin eri mieltä tästä asiasta. 🙂 Monet Lumian loistavaan ja muita alustoja kiistatta parempaan käyttökokemukseen liittyvät asiat ovat itseasiassa teknisiä. No, kuten monesti on tullut todettua, niin jotkut haluvat harrastaa vaikeita ”teknisiä asioita”.

  VESKU

 5. Lumian hinta 480€ sanottiin olevan veroton, niin lisätäänkö siihen alv? Mikäli lisätään niin itse ostan mielummin lumia 800 , sillä 480€+23% -alv= n.590€, eikä erot ova noin suuren hintaeron arvoisia minulle. Kertokaa Kollajan vero noille on?

Kommentointi on suljettu!