Nokialta parinsadan euron Windows Phone -puhelin: Lumia 610

Yhdessä Belle-pohjaisen Nokia 808 PureView -mallin ohella kotimainen Nokia esitteli toisen älypuhelimen, joka perustuu Windows Phone -alustaan ja tunnetaan nimellä Lumia 610. Se on yhtiön toistaiseksi edullisin Windows Phone -puhelin. Uutuus nähdään kaupoissa huhti-kesäkuun aikana ja sen veroton myyntihinta on 189 euroa.

Suomalaisvalmistaja markkinoi uutuutta Windows Phone -alustan ensikäyttäjille sekä nuorille, joka tekee sosiaalisten verkostojen, internetin, pelien ja navigaation käytöstä sekä musiikin kuuntelusta helppoa.

Nokia Lumia 610:n toimintoja hallitaan 3,7 tuuman kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Näyttöä suojaa tunnettu Gorilla-lasi. Puhelimen sisällä hyrrää 800 megahertsin suoritin ja RAM-käyttömuistia on 256 MB:tä.

Yhteyspuolella Lumia 610 tarjoaa HSDPA 7,2 mbps:n, WiFi:n (b/g/n), Bluetooth 2.1:n ja A-GPS:n. Takana komeilee viiden megapikselin kamera ja sisäistä tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavun verran. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja FM-radio. Akusta irtoaa virtaa 1300 mAh:n verran.

Puhelimella on kokoa 119 x 62,2 x 11,95 millimetriä ja painoa 120 grammaa.

3 kommenttia

    1. NOKIA Lumia 610 maailman kaikkeuden suurin LOL.

Kommentointi on suljettu!