Internet-jako tulossa Nokian Lumia 710- ja Lumia 800 -malleille?

Italialainen mobiililaitteisiin erikoistunut HDBlog.it-verkkosivusto (linkki Google-kääntäjään) väittää saaneensa tietoonsa Mobile World Congress -messuilla, että Lumia 710– ja Lumia 800 -puhelimet kykenevät tulevaisuudessa jakamaan Internet-yhteyden muille laitteille. Kyseessä on niin sanottu tethering-ominaisuus, jossa puhelimen datayhteys jaetaan esimerkiksi tietokoneelle tai tabletille WiFi:ä hyödyntäen.

Verkkosivuston mukaan ominaisuus on osa puhelinten seuraavaa ohjelmistopäivitystä. Sen tarkka saapumisajankohta ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Useat ovat odottaneet Internet-jakoa Nokian Windows Phone -puhelimiin, sillä toiminnon merkitys on viime vuosina kasvanut. Tähän syynä ovat muun muassa tabletit, joille halutaan jakaa verkkoyhteys. Ominaisuus esiteltiin Windows Phoneen Mango-päivityksen yhteydessä, joten toivottavasti Nokia ottaa sen vihdoin käyttöön myös omissa laitteissaan.

1 kommentti

  1. Jeejee! Lumia 710 on aivan loistava. Nopea ja kaikin puolin ylitti odotukset. Kamerakin oli tarpeeksi hyvä, kun pelkäsin tuota viittä megapikseliä aluksi.

Kommentointi on suljettu!