HTC:n uusi One-mallisto keskittyy laatuun: One S ja One V

HTC One S.

Palataan vielä hetkeksi Mobile World Congress 2012 -messuja edeltävään päivään, jolloin taiwanilainen HTC esitteli kolme uutta puhelinta. Uutisoimme jo aikaisemmin uuden One-sarjan lippulaivasta, One X:stä, mutta on nyt aika katsoa mitä malliston muut laitteet pitävät sisällään.

HTC mainostaa One-sarjan keskittyvän korkealuokkaiseen käyttökokemukseen. Koko mallisto tarjoaa Android 4.0 -alustan yhdessä Sense 4.0 -käyttöliittymän kanssa. Uusi käyttöympäristö esittelee mukanaan ImageSense-paketin, joka sisältää kamera- ja kuvausominaisuuksia, jotka erottavat laitteet kilpailijoista. Näihin kuuluvat muun muassa Dropbox-integrointi, mahdollisuus kuvata videota ja napata still-kuvia yhtä aikaa sekä 0,7 sekunnissa käynnistyvä kamera.

Malliston keskitasoa edustaa One S. Siitä löytyy 4,3 tuuman kosketusnäyttö 960 x 540 pikselin tarkkuudella, 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Mukana on myös kahdeksan megapikselin kamera (F2.0, 28mm linssi), LED-salama ja 1080p-videokuvaus. Etupaneeliin on integroitu 1,3 megapikselin kamera videopuheluille. Uutuus on ainoastaan 7,8 millimetriä paksu ja se vaatii toimiakseen microSIM-kortin.

Sarjan edullisin malli tulee olemaan One V. Sen ominaisuuksia ovat 3,7 tuuman kosketusnäyttö (800 x 480 pikseliä), yhden gigahertsin suoritin, 512 MB:tä RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera (F2.0, 28mm linssi) ja 720p-videokuvaus.

Molemmat tukevat Beats Audio -äänitekniikkaa, Bluetooth 4.0:aa ja WiFi:ä.

Puhelimet saapuvat myyntiin huhtikuussa.

HTC One V.