ZTE Orbit kilpailee Lumia 610:n kanssa

Nokian lisäksi ainakin kiinalainen ZTE on esitellyt Mobile World Congress 2012 -messuilla edullisen Windows Phone -pohjaisen puhelimen. Kyseessä on ZTE Orbit, jonka odotetaan saapuvan markkinoille huhti-kesäkuun aikana. Se on selvä kilpailija Nokian Lumia 610 -puhelimelle, joka edustaa myös uutta ja edullisempaa Windows Phone -sarjaa.

ZTE Orbit on tehoiltaan Lumia 610 -mallia paremmin varusteltu. Siitä löytyy 800 megahertsin suorittimen sijaan gigahertsin prosessori ja RAM-käyttömuistia on Lumiaan nähden tuplaten eli 512 MB:tä. Se häviää nokialaiselle selkeästi kuitenkin tallennustilan määrässä, jota on tarjolla vain neljän gigatavun verran.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat ainakin neljän tuuman kosketusnäyttö (800 x 480 pikseliä), viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama.

Kiinalaisvalmistaja ei ole vielä vahvistanut Orbitin hintaa, mutta se tulee pyörimään todennäköisesti jossain 200 ja 300 euron välimaastossa.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. ZTE: llä ei ole mitään mahdollisuuksia, kun Nokialta tulee niin hyviä palveluita ilmaiseksi päälle.

  2. Kaupassa koitin ZTE Taniaa jossa myös 1gHz prossu ja käyttökokemus kalpeni 1,4gHz Windows Phoneihin verrattuna. Jos Lumia 610 käyttökokemus on käytännössä lähes sama kuin Lumia 800 (niin kuin monet ovat 610 hands-on videoissa sanoneet) ei tällä kapulalla ole mitään saumaa.

  3. Pelkästään Nokian kartta- ja navigointipalvelut saisivat ainakin minut valitsemaan Nokian mieluummin kuin ZTE:n.

Kommentointi on suljettu!