Ixonos lanseerasi kattavan älypuhelinratkaisun yrityksille

Kotimainen Ixonos esitteli Mobile World Congress 2012 -messuilla älypuhelinalustan, joka on suunnattu älypuhelinmarkkinoille halajaville yrityksille. Se yhdistää laadukkaan raudan ja Android 4.0 -käyttöjärjestelmän, mahdollistaen yrityksille nopean ja luotettavan tavan päästä mukaan mobiilimarkkinoille. Ratkaisun Ixonos on nimennyt Ixonos Smartphone Platformiksi.

Suomalaisyhtiö esitteli samalla täysin valmiin älypuhelimen, jota voidaan hyödyntää muiden yritysten toimesta. Jos laitteeseen ei ole tarvetta toteuttaa suuria muutoksia, voidaan uusi tuote saada kauppoihin alle kuudessa kuukaudessa. Mahdollista on myös rakentaa tuote alusta Ixonos Smartphone Platform -ratkaisuun perustuen. Tällöin tuote voi älypuhelimen lisäksi olla esimerkiksi tabletti.

Voimme kehittää huipputason älypuhelimia asiakkaidemme toiveiden mukaisesti käyttämällä Ixonos Smartphone Platformia laitteen perustana, ja täydentäen sitä käyttöliittymän ja käyttökokemuksen perinpohjaisella räätälöinnillä sekä sovellussuunnittelulla ja pilvipalveluilla”, kommentoi Ixonosin Mobile Devices -yksikön johtaja Folkert Wierda.

Ixonosin referenssilaitteen ominaisuuksiin kuuluvat tuplaytimellinen 1,5 gigahertsin Snapdragon-piirisarja, 4,3 tuuman 720p-tasoinen kosketusnäyttö, gigan verran RAM-muistia ja kahdeksan megapikselin kamera.

1 kommentti

  1. Periaatteessa kiva nähdä tällaista bisnestä Suomesta, mutta toisaalta Ixonos ei tule ikinä houkuttelemaan suuria pelureita. Kaikilla suurimmilla on jo omat tehtaat ja haluavat varmasti panostaa enemmän laitteen muotoiluun kun mihin epäilen Ixonoksen pystyvän.

    Standardoitu kuori standardoidulla käyttiksellä sisällä… vain halpisvalmistajat tai todella erikoistuneet yritykset voivat saada näitä myytyä, todennäköisesti toisille yrityksille.

    Sanonpahan vain ettei uutinen täyty ”Ixonos uusi Nokia?” kommenteilla, mitä Aavastakin itse kukin toivoi n. vuosi sitten. :>

Kommentointi on suljettu!