Nokia World 2012 järjestetään Helsingissä syyskuussa

Viime vuosina Lontoossa pidetty Nokia World -tapahtuma nähdään tänä vuonna Helsingissä. Nokia vahvisti asian tänään virallisessa blogissaan ilmoittamalla, että Nokia World 2012 järjestetään yhtiön kotimaassa 25-26 syyskuuta.

Kyseessä on Nokian kannalta tärkeä tapahtuma, jossa nähdään mitä todennäköisimmin erittäin merkittäviä tuotejulkistuksia. Viime vuonna suomalaisvalmistaja lanseerasi Nokia Worldissä ensimmäiset Windows Phone -puhelimensa, Lumia 710– ja Lumia 800 -mallit. Se onkin vakiintunut Nokian vuosittaiseksi kohokohdaksi, joten Helsinkiin saapuvalta Nokia Worldiltä on lupa odottaa paljon.

Vuodesta 2006 asti järjestetty tilaisuus tuo Suomeen tuhansia vieraita, muun muassa tiedotusvälineiden edustajia, mobiilialan ja liiketoiminnan analyytikkoja, kehittäjiä, operaattoreiden edustajia sekä Nokian työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa.

Tapahtuman pääpaikkana toimii Suomessa Helsingin messukeskus. Lisää tietoa tilaisuudesta löytyy täältä.