Flash saapui Nokia N9:lle

Helmikuussa Nokia N9:lle lanseerattu Firefox-verkkoselain kykenee nyt toistamaan Flash-sisältöä. Tämän mahdollistaa uusi Flash-lisäosa, jonka voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta. Se ei ole yhteensopiva N9:n vakioselaimen kanssa, joten Flash-materiaalista päästään nauttimaan ainoastaan Firefox-selaimen kanssa.

Flashin merkitys verkossa on viime vuosina pienentynyt, mutta useat palvelut käyttävät sitä edelleen muun muassa videoissa ja peleissä. Nyt myös tämä sisältö on tarkasteltavissa N9:llä.

Jutun lopusta löytyy My Nokia Blogin kuvaama video, jossa esitellään Flashin toimivuutta Nokian MeeGo-puhelimella.

Lähde: My Nokia Blog

7 kommenttia

  1. Ehkä paras uutinen pitkään aikaan! 🙂

    N9:n FireFox näyttää myös paljon käytettävämmältä selaimelta kuin N900:n versio. Vielä kuulisin mielelläni myös muiden käyttokokemuksista! 🙂

    1. Täälläkin on N9:stä kiinnostunut, kertokaa ihmeessä kokemuksistanne!

  2. Tykkään puhelimesta kyll kovinkin ja tuota Flashia oon toivonut, mutt eipä tuo kovin sulavalta näyttänyt… Joten parempaa odottamaan jään.

  3. Juu, latasin. Toiminut on hyvin. Firefox on nopeampi selain. Huomattavasti parani käyttö ja helppo ja yksinkertainen.

  4. Toimihan tuo ihan mukavasti, mutta pidättäydyn vakioselaimessa kun se integroituu käyttikseen paremmin kuin Firefox, vaikka senkin voi vaihtaa oletusselaimeksi. Käytän Firefoxia silloin kuin pakosta tarttee fläshiä, mutta se on harvoin.

    PS. Myös Opera on tullut N9:lle.

Kommentointi on suljettu!