Android 4.0 -päivitys saataville HTC Sensationille

Käyttäjät eri puolilla verkkoa raportoivat HTC Sensation -puhelimen tarjoavan asennettavaksi Android 4.0 Ice Cream Sandwich -päivitystä. Tähän yhtyvät kotimaisen Matkapuhelinfoorumi.fi-sivuston käyttäjät, jotka kertovat päivityksen saapuneen myös Sensation XE -mallille. Saatavilla olevat päivitykset voi tarkistaa suoraan puhelimella asetuksien kautta: tietoja puhelimesta > ohjelmistopäivitykset > tarkista nyt.

Uuden Android-alustan lisäksi paketti päivittää Sense-käyttöliittymän 3.6-versioon. Vaikuttaakin siltä, että tuore Sense 4.0 -käyttöliittymä on jäämässä One-malliston yksinoikeudeksi. On toki mahdollista, että se saapuu puhelimiin hieman myöhemmin, sillä uudet One-malliston luurit nähdään kaupoissa vasta huhtikuussa.

Lähteet: GSMArena & EuroDroid