Applelta iOS 5.1 -päivitys, tuo Sirin Japaniin

Kolmannen sukupolven iPad-taulutietokoneen julkaisun yhteydessä Apple päivitti iOS-mobiilialustansa versionumeroon 5.1. Päivitys on jo ladattavissa iPhone 3GS-, iPhone 4-, iPhone 4S-, iPad– ja iPad 2 -laitteisiin sekä kolmannen ja neljännen sukupolven iPod Touch -soittimiin.

Yksi päivityksen hehkutetuimmista uudistuksista ei kosketa juurikaan suomalaisia. Kyseessä on tuki japanin kielelle Siri-ääniavustukseen.

Käytettävyyttä iOS 5.1 parantaa lisäämällä lukitusnäkymään kamerapikavalinnan. Sen avulla kameraan päästään nopeammin käsiksi.

Kuvausominaisuuksia päivitys kehittää lisäämällä iPadiin täysin uudistetun kamerasovelluksen. Lisäksi kasvojentunnistusta on parannettu niin, että ohjelmisto tunnistaa nyt kaikki kuvassa esiintyvät kasvot.

Päivitys korjaa myös akun kestoa heikentäviä bugeja sekä äänen katoamisongelman puheluiden aikana.

Laitteiden päivittäminen onnistuu verkon yli asetuksista (iOS 5.0 -versiosta eteenpäin) ja iTunes-sovelluksella tietokoneella.

Lähde: Apple

3 kommenttia

  1. Päivitetty, ja hyvin toimii. 🙂

    Todellakin nyt lukitusnäkymästä on aina pääsy kameraan, ja samalla tuon toiminta on puuttunut. Aiemmin se oli erillinen painike, nyt sen sijaan kamerakuvakkeesta pyyhkäistään ylöspäin ja näin pääsee kameraan.

  2. Näin sen kuuluu mennä, Applella sanottiin, että päivitys tulee tänään ja sitten se tuli kaikkii laitteisiin. Ei niin, että murto-osa laitteista saa uuden version joskus kuukauden päästä ja suurin osa odottelee päivitystä edelleen kuten android maailmassa.

  3. Päivitetty

    Imessage hävis ei toimi enään

    onko tietoo kellään

Kommentointi on suljettu!