Angry Birds Space ilmaiseksi Samsungin Galaxy-puhelimille

Suomalainen Rovio julkaisi eilen uuden Angry Birds Space -pelin, joka vie maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen mobiilipelin uusille ulottuvuuksille. Tänään pelistä kerrottiin uutta tietoa yhdessä korealaisen Samsungin kanssa, joka aloittaa yhteistyön Rovion kanssa. Yhtiöt paljastivat, että uutuuspeli tulee ilmaiseksi Samsungin Galaxy-sarjan älypuhelimiin.

Yhtiöt tuovat Angry Birds Space -pelistä 30-tasoisen Danger Zone -kenttäpaketin Galaxy-tuoteperheelle. Lehdistötiedote jätti arvailujen varaan, onko kyseessä laajennuspaketti peliin vai karsittu versio kaikkiaan 60 tasoa tarjoavasta Angry Birds Spacesta. Joka tapauksessa peli on ladattavissa Google Playstä (entisestä Android Marketista) ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan 22. maaliskuuta alkaen.

Angry Birds Space laajentaa pelisarjaa uudella Lazer Bird -hahmolla, jonka supervoimat auttavat muita lintuja taistelussa vihreitä possuja vastaan. Sen lisäksi entiset hahmot saavat uusia kykyjä superpukujen myötä.

Peli vaatii toimiakseen vähintään Android 2.1 -alustaversion.

7 kommenttia

  1. ”Yhtiöt tuovat Angry Birds Space -pelistä 30-tasoisen Danger Zone -kenttäpaketin Galaxy-tuoteperheelle. Lehdistötiedote jätti arvailujen varaan, onko kyseessä laajennuspaketti peliin vai karsittu versio kaikkiaan 60 tasoa tarjoavasta Angry Birds Spacesta. ”

    Otsikossa kuitenkin ilmaisette että koko peli. Ettekä jutussa mainitse edes ajankohtaa milloin paketin olisi tarkoitus tulla tarjolle. Muuten varmaan ihan hyvä juttu, ainakin Rovion kannalta.

    1. Kyseessä on kuin onkin lisäkenttäpaketti.

  2. Tuleeko angry birds space myös nokian symbian puhelimiin?

    1. Ei, eikä näyttäisi tulevan edes WP:lle.

Kommentointi on suljettu!