Sony Xperia sola: navigoi verkkoa ilman kosketusta

Japanilainen Sony täydentää älypuhelinmallistoaan uudella Xperia sola -mallilla, joka esittelee maailmalle uuden floating touch -teknologian. Kyseessä on Android 2.3 -pohjainen laite, joka päivittyy kesän aikana Android 4.0:aan. Uutuus nähdään kaupoissa mustana, valkoisena ja punaisena huhti-kesäkuun aikana.

Uusi floating touch -teknologia toimii verkkoselaimen kanssa ja mahdollistaa näin verkon navigoinnin laitteen näyttöä koskettamatta. Käytännössä tekniikka toimii niin, että kättä liikutellaan näytön päällä. Käsi toimii eräänlaisena kursorina, joka mahdollistaa sivustoilla navigoinnin.

Ulkoisesti uutuus noudattelee Sonyn älypuhelinten nykyistä muotokieltä. Se on kooltaan 116 x 59 x 9,9 millimetriä ja painoa laitteella on 107 grammaa.

Xperia solan teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat gigahertsin STE U8500 -tuplaydinsuoritin, viiden megapikselin kamera, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka ja NFC. Kosketusnäyttö on toteutettu Mobile BRAVIA Engine -teknologialla ja se on kooltaan 3,7 tuumaa sekä yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Lähde: Sony Mobile

2 kommenttia

  1. Paljonkohan hinta? Laitteen ominaisuudet ovat hyvät ja Floating touch oli ihan jees, mutta lieneekö todellisuudessa hirveästi käyttöä? Ulkonäöllisesti ei ole kovin kaunis.

Kommentointi on suljettu!