Uusin Windows Phone -versio on Windows Phone 7.5 Refresh

Windows Phonen seuraavaan versioon on useimmiten viitattu koodinimellä Tango, mutta vaikuttaa siltä, että alustan lopullinen nimi on jotain aivan muuta. Windows Phone -tiimin Italian johtajan mukaan uusi alustaversio tunnetaan virallisesti nimellä Windows Phone 7.5 Refresh. Se kuvaisi hyvin alustaversiota, jonka tärkein piirre on mahdollistaa Windows Phonen pyöriminen heikommalla raudalla.

Nokia Lumia 610 on yksi ensimmäisistä uuteen alustaversioon pohjautuvista puhelimista. Siitä löytyy 800 megahertsin suoritin ja 256 MB:tä RAM-käyttömuistia. Aiemmin Windows Phone vaati alleen vähintään gigahertsin suorittimen ja 512 MB:tä RAM-muistia. Tangon myötä Windows Phone saadaan kuitenkin toimimaan myös pienemmällä muistimäärällä ja heikommalla suorittimella. Näin alusta voidaan tuoda aikaisempaa alempiin hintaluokkiin.

Windows Phone 7.5 Refresh saapuu aikanaan myös nykyisiin Windows Phone -puhelimiin. Se sisältää korjauksia ja pieniä parannuksia kuten laajemman MMS-tuen ja mahdollisuuden hallita data roaming -ominaisuutta: pois päältä, päällä kotimaassa tai päällä kotimaassa ja ulkomailla.

Lähde: PhoneArena

2 kommenttia

  1. Pyöriminen? Eikö tuota oo vaikea käyttää jos käyttöjärjestelmä pyörii?

    1. Ei, vaan sitä on helppoa käyttää jos käyttöjärjestelmä pyörii. . Jos käyttöliittymä pyörisi, niin laitteen käyttäminen voisi olla melko haastavaa.

Kommentointi on suljettu!