Ensimmäinen oikea kuva Samsung Galaxy S III:sta?

Mobiilimaailma odottaa kiihkeästi korealaisen Samsungin kolmannen sukupolven Galaxy S -puhelinta, joka nousee suoraan valmistajan uudeksi lippulaivaksi. Samsung on pitänyt uutuuden yleisöltä piilossa, sillä yhtiö haluaa esitellä laitteen niin, että se voidaan tuoda pian kauppoihin julkaisun jälkeen.

Piilossa korealaisvalmistaja on uutuuden hyvin onnistunut pitämään, sillä Galaxy S III:sta ei ole levinnyt verkkoon uskottavia kuvia, ennen yllä olevaa otosta. Se voisi hyvinkin olla aito ja sen huhutaankin kuuluvan PR-yhtiö Weber Shandwickille, joka hoitaa Samsungin lehdistöasioita useissa maissa. Kuvanlaadusta päätellen otos on napsaistu suoraan PowerPoint-esityksestä.

Kuvan aitous on joka tapauksessa täysin arvailujen varassa. Venäläistoimittaja Eldar Murtazin sanoo kuvan olevan feikki, mutta vihjaa sen olevan lähellä oikeaa laitetta.

Samsung on todennut laitteen julkaisun sijoittuvan vuoden 2012 ensimmäiselle puoliskolle.

Lähde: SammyHub

3 kommenttia

  1. Itse olen ainakin saanut tarpeekseni noista Samsungin sekä Googlen virityksistä. Softaosaaminen ei näytä olevan mitään parhainta. Kun päivitin Galaxy S2:n ICS-versioon, akku alkoi kulumaan todella nopeasti ja näytölle ilmestyy minuutin välein ilmoitus: ”Lataus keskeytetty. Jännite on liian korkea.”
    Luulisi tähän tulevan joku korjauspäivitys, kun muillakin on ollut sama ongelma.

  2. joo mulla sama vika päivityksen jälkeen. Lähti tänään huoltoon, saas nähdä mitä keksivät korjaukseksi.

Kommentointi on suljettu!