Nokia vahvistaa: Internet-jako tulee Lumia 710- ja Lumia 800 -malleihin

Nyt se on viimeistään virallista. Windows Phone -pohjaiset Lumia 710– ja Lumia 800 -mallit pystyvät tulevaisuudessa jakamaan Internet-yhteytensä muille laitteille, kertoo suomalaisvalmistaja Nokia Connects -blogissaan. Yhtiö tulee julkaisemaan lähiaikoina päivityksen, joka aktivoi ominaisuuden käyttöön.

Internet-jako, eli niin kutsuttu tethering, mahdollistaa puhelimen verkkoyhteyden jakamisen muille laitteille. Ominaisuus löytyy vakiona Lumia 610– ja Lumia 900 -puhelimista. Sen ansiosta esimerkiksi tabletilla voidaan surffata verkossa puhelimen datapakettia hyödyntäen.

Toiminto saapuu kaksikolle aikanaan päivityksenä, joka on mahdollista ladata puhelimeen Zune-ohjelmalla.

Lähde: PhoneArena

7 kommenttia

  1. Tästä olen kuullut jo kuukausi sitten kaverin kautta, mutta mahtavaa että tämäkin on nyt varmaa! 🙂

  2. Juuri ihmettelin uutta lumia 800:sta emännän läppärin kanssa että mikä maksaa kun ei saa muodostettua internetyhteyttä x) mutta selvisi tämäkin ja onneksi asiaan tulee muutos.

  3. Hieno asia että saadaan tälläinen päivitys. Parempana pidän kuitenkin Windows 8 päivitystä juuri Lumia 800 malliin, jonka itsekin omistan.

    1. Onko tuo WP8-päivitys varmistunut lumia 800:n?

      1. Pelkkää spekulaatiota vielä. MS ei ole vahvistanut mitään.

  4. Eipä tätä päivitystä näy vieläkään? Ainakaan Suomen maalla.

  5. Kävin Mikonkadulla nokian huollossa kysymässä onko kyseinen päivitys tullut. Väittivät, että zune ehdottaa päivitystä, mutta eipä pidä paikkansa.

Kommentointi on suljettu!