Lisää Galaxy S III -huhuja: 4,7 tuuman näyttö, neliydinsuoritin ja 2GB:tä RAM:ia?

Viime päivinä huhut Samsungin kolmannen sukupolven Galaxy S -puhelimen ympärillä ovat kiihtyneet. Verkkoon on levinnyt muutamia varsin uskottavia kuvia uutuudesta, joiden aitoutta ei ole kuitenkaan kyetty varmistamaan. Tuorein huhu antaa hieman vihiä laitteen mahdollisista ominaisuuksista, jotka kuulostavat erittäin herkullisilta.

Samsungin sisäpiiriin omien sanojensa mukaan kuuluva henkilö väittää Reddit-palvelussa Galaxy S III:n perustuvan neliytimelliseen Exynos 4412 -piirisarjaan. Samsung-pomo on vahvistanut neliydinsuorittimen KoreaTimes-verkkolehdelle. RAM-käyttömuistia huhutaan olevan peräti kaksi gigatavua, joka olisi erittäin kunnioitettava määrä. Muita ominaisuuksia sanotaan olevan LTE-yhteydet, 12 megapikselin kamera, 4,7 tuuman Super AMOLED Plus HD -kosketusnäyttö ja 2250 mAh:n akku. Kaikki tämä on huhun mukaan saatu mahtumaan kahdeksan millimetriä ohueen, keraamisilla kuorilla varustettuun pakettiin.

Ohjelmiston osalta korealaisvalmistajan huhutaan harkitsevan mahdollisuutta antaa käyttäjän valita ”paljaan” Androidin ja TouchWiz-käyttöliittymän väliltä. Tämän toteutuminen olisi varmasti monelle tehokäyttäjälle suuri ilonaihe.

Lähde: PhoneArena

13 kommenttia

 1. Ketä ihan oikeasti kiinnostaa joku Samsungin uusi puhelin? Niitähän tulee sieltä liukuhihnalta kuin Saabeja Trollhättanista.

  1. No miksei kiinnostaisi.. Paljon kovempaa rautaa ja mielenkiintoisempia uudistuksia kuin muilla valmistajilla.

 2. vaik olis 400 ydintä ja 500gb rammia niin tuskin ostaisin

 3. Ite kannatan HTC one x:ää. Kun oma sensationikin on ihan tarpeeks tehokas niin one s saattas olla myös ihan passeli puhelin.

 4. Ytimien määrää kasvatetaan mutta samaan aikaan ohjelmistot ei vielä osaa kunnolla hyödyntää kahtakaan ydintä. Muuten erittäin mielenkiintoinen paketti tulossa. Tosin Galaxy Noteni ei kyllä vielä vaihdu tuohon 🙂

 5. Mitä noilla ytimillä tekee Androidissa, jonka sovelluksista 90% toimii hyvin myös vanhemmalla raudalla ja vanhemmilla Android versioilla?

  Ei ole mitään missä nämä tehot voisi hyödyntää.

  1. Niin… muista 90-luvulla eräästä tietotekniikka-alan lehdestä vastaavankaltaisen lausahduksen: ”mihin ihmeeseen tarvitaan cd-levyn kapasiteettiä pc-maailmassa, kun pelit mahtuvat muutamalle disketille”.

   Se, että jotain ominaisuutta ei juuri nyt käytetä koko kapasiteella, ei tarkoita sitä, että sama tilanne olisi vuoden tai kahden päästä. Ne ominaisuudet laitetaan siksi mukaan, jotta ne voidaan ottaa ajan saatossa mukaan sovelluskehityksessä.

   1. Et usko tuohon itsekään. Kyllä tämä puhelin on parin vuoden päästä tästä hetkestä vanhaa rautaa ja s4 tai peräti s5 on jo markkinoille. Ei samsungia enään kiinnosta minkään galaxy s1 :n päivitykset ja täsmälleen sama on tämän s3 kohtalo parin vuoden päästä.

  1. Jaa…vai niin.
   No sitten sinulla on varmasti esittää faktaa tietoa väitteellesi?.
   Vai onko??. 😉

   1. Jos on yhtään järkeä päässä niin tajuaa sen. Vain idiootti luulee että Samsungilla on mahdollisuuksia voittaa Apple

Kommentointi on suljettu!