Nexus S vihdoin saamassa Android 4.0 Ice Cream Sandwich -päivityksen

Verkkolehti Engadget kertoo luotettavaan lähteeseensä vedoten Nexus S -puhelimen vihdoin päivittyvän Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmään seuraavien viikkojen aikana. Kyseessä on odotettu päivitys, jonka myöhästyminen ihmetyttää varmastikin monia laitteen omistajia. Ilmeisesti sen kanssa on kohdattu laajempia ongelmia, sillä päivitys julkaistiin ensimmäisen kerran jo joulukuussa, mutta vedettiin pikaisesti pois jakelusta.

Nexus S on Samsungin ja Googlen ensimmäinen yhteistyöpuhelin. Se sisältää gigahertsin Hummingbird-suorittimen, neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäytön, viiden megapikselin kameran ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin esiteltiin maailmalle vuoden 2010 joulukuussa yhdessä tuolloin uuden Android 2.3 -alustan kanssa.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Oma Nexus S sai ICS 4.0.3 päivityksen joulukuun 17. päivä 2011 ilmateitse ja on toiminut loistavasti. Ja artikkelin spekseihin hieman täsmennystä… kaikki Nexus S puhelimet eivät sisällä Super AMOLED -näyttöä. GT-I9023 -mallissa (kuten itsellänikin on) on Super Clear LCD -näyttö.

Kommentointi on suljettu!