Onko tässä Galaxy S III?

Lauantaina uutisoimme verkkoon vuotaneesta kuvasta, jossa huhun mukaan esiintyy Samsungin tuleva Galaxy S III -puhelin. Pian kyseisen vuodon jälkeen alkoi verkossa levitä toinen kuva korealaisvalmistajan tulevasta uutuuspuhelimesta, joka nähdään yllä.

Puhelin vaikuttaisi poikkeavan aikaisemmasta vuodosta. Tosin heikko kuvanlaatu ja eri väritys voivat hieman hämätä. Joka tapauksessa huhu väittää, että kyseessä olisi Samsungin tuleva Galaxy S III -puhelin.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana tämänkertainen huhu väittää uutuuden tulevan mahdollisesti saataville myös ilman TouchWiz-käyttöliittymää. Käyttäjä voisi itse valita haluaako käyttää niin sanottua ”paljasta” Androidia vai TouchWiz-käyttöliittymällä varustettua versiota. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta ainakin pikaisesti ajateltuna aavistuksen epätodennäköiseltä.

Lähde: esphoneblog

3 kommenttia

  1. Yksi asia näistä ”paljastuskuvissa” aina arvelluttaa itseäni, nimittäin miksi kuvat ovat järjestäen surkeita? Huono valaistus tai muuten vaan suttuinen lopputulos, vaikka nykyisin saa jopa vähän paremmalla kännykällä ihan kelvollisia kuvia. Ei voi olla niin, että aina kuvataan hämärässä ja sittenkin saadaan aikaiseksi vain yksi kuva ja sekin surkea laadultaan.

Kommentointi on suljettu!