Applen uusi iPad myy ennätysvauhtia: kolme miljoonaa rikki muutamassa päivässä

Applen valtakaudelle tablet-markkinoilla ei näy loppua. Yhtiö ilmoitti eilen, että sen kolmannen sukupolven iPad-taulutietokonetta on myyty kolme miljoonaa kappaletta. Laite saapui ensimmäisille markkinoille perjantaina 16. päivä maaliskuuta. Suomeen uutuus saapuu 23. maaliskuuta.

Uusi iPad on jättimenestys ja kolme miljoonaa myytyä laitetta tekee siitä vahvimman iPad-julkaisumme”, kommentoi Applen johtajistoon kuuluva Philip Schiller.

Perspektiiviä menestyksestä antaa lukujen vertailu aikaisempiin iPad-sukupolviin. Ensimmäisellä iPadillä kesti 80 päivää myydä kolme miljoonaa kappaletta ja Reutersin arvioiden mukaan iPad 2 myi ensimmäisen kolmen päivän aikana miljoona kappaletta.

Kolmannen sukupolven iPadin merkittävin uudistus on Retina-näyttö, jonka tarkkuus on nelinkertainen edelliseen malliin nähden. Mukana on myös tehokkaampi A5X-piirisarja, johon kuuluu tuplaydinsuoritin ja neliytimellinen grafiikkapiiri.

Lähde: The Verge

1 kommentti

  1. heh, heh – antanee hiukka perspektiiviä tää iPadin muutaman pv:n kolmen (3) miljoonan myynti Nokian Lumia-myynnille – 2,5 kk:ssa vaivainen ”yli miljoona…”

Kommentointi on suljettu!