Nokialta Creative Studio -kamerasovellus Lumia-puhelimille

Nokian eksklusiivisten Windows Phone -sovellusten tarjonta laajenee. Yhtiön tuorein lisäys sarjaan on Creative Studio -applikaatio, joka laajentaa Lumia 710-, Lumia 800– ja Lumia 900 -puhelinten kuvausominaisuuksia. Se on ladattavissa ilmaiseksi Marketplace-ohjelmistokaupasta Nokia Collection -kategorian alta.

Creative Studiolla käyttäjä voi lisätä kamerakuviin tehosteita jo ennen niiden tallentumista puhelimeen. Mukana on kuusi Live Style -tehostetta, joiden vaikutus kuviin nähdään reaaliajassa. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi ensin tallentaa kuvan puhelimeen ja sen jälkeen muokata sitä, jolloin tehosteita on saatavilla kaikkiaan 12 kappaletta. Lisäksi mukana on Face Warps -toiminto, jolla ihmisten kasvoja saadaan väännettyä mitä eriskummallisimpiin asentoihin.

Nokian uutuussovelluksella hoituu myös panoraamakuvat. Sovellus opastaa käyttäjää ottamaan kaikkiaan neljä kuvaa, jotka yhdistyvät automaattisesti yhdeksi laajaksi otokseksi.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. Hyvä uutinen! Näitä olen välillä kaivannutkin. Mielenkiintoista on se, että bellessä nämä ominaisuudet ovat olleet jo valmiina? Lukuunottamatta panoraamaohjelmistoa, joka oli kylläkin ladattavissa ilmaiseksi.

  2. Pitäiskö tämän näkyä jo marketissa? Itselläni se ei ainakaan löydy, puhelimeni on lumia 800.

    1. Löytyi! Ei ollut Nokia collectionin alla mut haulla löytyi.

      1. Miksi Nokia collection herjaa, ettei tämä ole tarjolla alueellani = Suomi?

Kommentointi on suljettu!