Jälleen uusi kuva Samsung Galaxy S III:sta vuoti verkkoon

Huhut Samsungin seuraavan Android-lippulaivan yllä eivät ota laantuakseen. Tämänkertaisen vuodon takana on hollantilaisen GSM Helpdesk -sivusto, joka väittää saaneensa käsiinsä aidon pressikuvan tulevasta Galaxy S III -puhelimesta. Kuvan laite noudattelee samaa linjaa aiemman vuodon kanssa.

Samainen sivusto väittää samalla päässeen käsiksi uutuuden tarkkoihin teknisiin tietoihin. GSM Helpdeskin mukaan puhelimessa olisi neliydinsuoritinta, jonka kellotaajuus on 1,5 gigahertsiä. Näyttö olisi kooltaan 4,7 tuumaa ja yltäisi 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Muita ominaisuuksia olisivat Android 4.0, yksi gigatavu RAM-muistia, Bluetooth 4.0, NFC, HDMI, 12 megapikselin kamera ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Galaxy S III mitoiksi kerrotaan 131,3 x 63,7 x 8 millimetriä ja painoksi 125 grammaa.

Lähde: esphoneblog

10 kommenttia

  1. ”Quad-core”, eli tietenkin neliydinsuoritin tulossa Sampan uuteen lippulaivaan… Tarkkuutta lainauksiin 😉

  2. galaxy:n ns. pressikuvat muistuttavat usein vartiotornin etusivua…

    t. osakkeenomistaja

  3. Etukamera eli front camera olisi muka 1.3Mpikseliä??. :(.. Jos näin tulee olemaan,niin siinä mielessä (fail) että Samsung Galaxy S2 mallissa etukamera on 2.0Mokseliä!.

  4. Etukamera eli front camera olisi muka 1.3Mpikseliä??. 🙁 .. Jos näin tulee olemaan,niin siinä mielessä (fail) että Samsung Galaxy S2 mallissa etukamera on 2.0 Mpikseliä!.

  5. Ite pidän tota kyllä uutena Galaxy Playerinä. Tuskin Samsung alkaa laittamaan peruspuhelimiin stereo kaiuttimia. Toinen seikka on se, että tuossa on vielä toi yksi mekaaninen ja kaksi kapasitiivista painiketta alareunassa. Näitähän ei enää tarvita ICS:n kanssa. Galaxy Playerissä ne on taas hyvä olla olemassa, vaikka ICS olisikin androidin versiona. Itse siis sanoisin, että kuvassa on tuleva Galaxy Player jos mikään.

  6. Aikas hieno mutta ei mitenkään mullistava…

  7. No….nyt samsug meinaa kaatua samaan kuin HTC eli kun joku malli myy hyvin niin tehään kaikki samanlaisiks ja kohta ei oo enää myyntiä. Galaxy mallit ovat aika pitkälle samanlaisia. Mutta ihan hienoja kunhan kuluttajat ei kyllästys ulkonäköön!

Kommentointi on suljettu!