Angry Birds Space saapuu tänään ladattavaksi

Kotimaisen Rovion uusi Angry Birds Space -peli saapuu tänään ladattavaksi iOS-, Android-, PC– ja Mac-laitteille. Se uudistaa huikeaan suosioon noussutta pelisarjaa merkittävästi. Kyseessä onkin oikeastaan ensimmäinen todellinen mullistus pelisarjaan sitten alkuperäisen Angry Birdsin, joka julkaistiin joulukuussa 2009.

Angry Birds Space lisää pelisarjaan uusia hahmoja sekä antaa nykyisille uusia kykyjä. Se esittelee perheeseen Ice Bird– ja Lazer Bird -hahmot, jotka auttavat pelaajaa taistelussa vihreitä possuja vastaan. Ice Bird -hahmo on luotu F1-kuljettaja Kimi Räikkösen pohjalta, jonka tavaramerkiksi nousi jo vuosia sitten Ice Man -nimitys.

Pelihahmojen lisäksi muutoksia on kokenut myös pelimekaniikka. Rovio hyödyntää avaruusteeman mahdollisuuksia poikkeavalla painovoimalla, joka antaa pelille uusia ulottuvuuksia.