Galaxy S III sittenkin julki huhtikuussa?

Tuorein vuoto väittää Galaxy S III:n näyttävän tältä.

Maaliskuun alussa korealainen Samsung kiisti huhut, joiden mukaan uusi Galaxy S III -puhelin esiteltäisiin maailmalle huhtikuussa. Samalla yhtiö kuitenkin totesi, että laitteen esittely tapahtuu vuoden 2012 ensimmäisen puoliskon aikana. Yhtiön Kiinan osaston johtaja Kim Young-Ha antaa tuoreella lausunnollaan kuitenkin ymmärtää, ettei huhtikuuhun sijoittuvaa julkistusta ole täysin poissuljettu.

Kim Young-Ha puhui Samsungin strategiasta Beijingissä toteamalla, että valmistajan tavoitteena on ottaa entistäkin aggressiivisempi ote markkinoilla ja kasvattaa markkinaosuutta. Suunnitelmiin sopisi hyvin uuden Android-lippulaivan julkaisu mahdollisimman aikaisin. Johtajan mukaan Samsung harkitsee Galaxy S III:n julkaisun siirtämistä toukokuulta huhtikuulle.

Huhut Galaxy S III:n ympärillä ovat käyneet viimeisen parin viikon aikana kuumina. Nyt vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, että sen julkaisu sijoittuu huhti-toukokuulle. Myyntiin laite saapunee pian julkaisun jälkeen, sillä korealaisvalmistaja on kertonut pyrkivänsä saamaan uutuuden pian esittelyn jälkeen markkinoille.

Uusien julkaisutietojen lisäksi verkkoon on jälleen kerran valunut uusi kuva. Tällä kertaa kuva vaikuttaa entistäkin uskottavammalta ja siinä saattaisi hyvinkin esiintyä Samsungin uusi lippulaiva.

Lähteet: The Verge & PhoneArena

6 kommenttia

  1. Samsung-merkki on kyllä oikeasti ylhäällä (ainakin kaikissa muissa Samsung-malleissa,SGS2 jne),joten …tältä osin taitaa tuo kuva olla kuitenkin ”feikki”!!. 🙁

  2. Ei mitään uutta auringon alla. Jos tuon näköinen on niin ei eroa mitenkään s1 :sta ja missä on reunasta reunaan oleva kosketusnäyttö.

  3. Ei kovin hieno. Ei näytä kovin kehittyneeltä tai modernilta, joten luulen kuvan olevan ”feikki”.

  4. tulee oleen kyllä todella vaikeeta että kumman ostaa. tän vai htc one x:n?

  5. Tyhmän näköinen, ei jälkeäkään eleganssista nykymuotoilusta – ei houkuttele ainakaan sen puolesta.

  6. Jos S3 todella näyttäisi tuolta, se olis karmivan ruma ja epäkäytännöllinen. Samsung ei ikinä pitäisi merkkiä alhaalla. Kuvan on oltava ns. feikki

Kommentointi on suljettu!