Nokia Play To: striimaa videot ja kuvat televisioon

Matkapuhelinvalmistaja Nokia kehittelee kiivaasti uusia sovelluksia Windows Phone -alustalle. Hiljattain yhtiö lanseerasi Creative Studio -kamerasovelluksen Lumia-puhelimille ja nyt Nokia esittelee testivaiheessa olevaa Play To -ohjelmaa, jonka latausohjeet löytyvät suoraan Nokia Beta Labs -palvelusta.

Nokia Play To on hyvin yksinkertainen sovellus. Sen keskeisin tarkoitus on mahdollistaa Lumia-puhelimesta löytyvien kuvien ja videoiden langaton tarkastelu televisiosta sekä muista DLNA-tuellisista laitteista. Koska kyseessä on beta-sovellus, sisältää se vielä bugeja eikä välttämättä ole yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa.

Valmistaja toivoo käyttäjiltä palautetta sovelluksesta, jotta sitä voidaan kehittää eteenpäin. Ideat ja korjausehdotukset voi kertoa Nokialle täällä.

Nokia on aikaisemmin julkaissut samaa nimeä kantavan sovelluksen myös Symbian-puhelimille. Kyseisestä versiosta löytyy lisää tietoa täältä.

Lähteet: Nokia Beta Labs & SoftPedia

1 kommentti

  1. Itse en saanut tätä toimimaan Lumia 800 ja Sonyn BDV-E970 soittimen kanssa.
    Nokian E7:lla toisaalta ei ollut mitään ongelmia. E7 pystyi lähettämään myös musiikin…

Kommentointi on suljettu!