Samsung Galaxy Note saa Android 4.0:n Premium Suiten kera Q2:n aikana

Galaxy Note päivittyy Android 4.0 Ice Cream Sandwich -alustaan toisen vuosineljänneksen aikana, eli huhti-kesäkuussa. Monet toivoivat päivityksen saapuvan vielä maaliskuun aikana Galaxy S II:n vanavedessä, joka sai hiljattain alleen uuden Android 4.0 -alustan. Nyt Samsung kuitenkin on ilmoittanut, että Noten omistajat joutuvat odottamaan hieman pidempään.

Käyttäjien kärsivällisyyden korealaisyhtiö palkitsee uuden alustaversion mukana toimitettavalla Premium Suite -paketilla. Se sisältää useita sovelluksia, jotka hyödyntävät Galaxy Noten S-Pen-kynää. Paketti sisältää esimerkiksi Formula Match -applikaation, jolla voidaan tehdä matemaattisia kaavoja ja kuvaajia. Mukana on myös digitaalisten korttien luomiseen tarkoitettu My Story ja paljon muuta, joista lisää jutun lopussa nähtävällä videolla.

Samsung Galaxy Note on tabletin ja älypuhelimen yhdistelmä. Se tarjoaa 5,3 tuuman kosketusnäytön, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin kameran ja 1,4 gigahertsin tuplaydinsuorittimen. Puhelin esiteltiin maailmalle syyskuussa 2011 ja sitä on toimitettu markkinoille jo yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Lähde: PhoneArena