Windows Phone ei saa uutta Angry Birds Space -peliä PÄIVITYS: tulossa kuitenkin?

Päivitys: Rovion toimitusjohtaja Mikael Hed kertoo Reutersille yhtiön aiemmista tiedoista poiketen tuovan uutuuspelin myös Winodws Phonelle. Julkaisupäivämäärä pysyy kuitenkin edelleen kysymysmerkkinä.

Nokia Lumia -käyttäjät ja muiden Windows Phone -laitteiden omistajat joutuvat pettymään, sillä Rovio ei ole aikeissa tuoda 22. maaliskuuta julkaistua Angry Birds Space -peliä Microsoftin mobiilialustalle. Windows Phone -käyttäjien täytyy tyytyä pelin alkuperäisversioon, joka saapui alustalle viime kesänä.

Rovion Peter Vesterbackan mukaan Windows Phone -alustan tukeminen vaatii paljon työtä, sillä peli täytyy koodata täysin uudelleen. Angry Birds Space jää näin ollen iOS– ja Android-käyttäjien etuoikeudeksi. Toki peli on saatavilla myös Windows– ja Mac-tietokoneille.

Jos katsotaan aktivointeja Apple iOS ja Android ovat selvästi suurimmat alustat”, sanoi Vesterbacka Bloombergille ja jatkoi ”Haluamme olla kaikkialla, mutta meidän täytyy miettiä kustannuksia pienempiä alustoja tukiessamme. Windows Phonen tukeminen vaatii paljon työtä.

Lähde: Bloomberg

7 kommenttia

 1. Rovion pitäs muistaa katsoa eteenpäin. Windows Phone kuitenki kasvaa monessa maassa eniten tällä hetkellä ja Windows Phonen Marketplace on kerännyt enemmän sovelluksia kun AppStore tai Androidin sovelluskauppa, aikoinaan samassa ajassa.

  1. Joo ja vähän suosia suomalaista, nyt kun noksulla on vahvat WP kytkökset

   1. mikä Nokiassa on vielä suomalaista? …muuta kuin nimi… Olisivat valinneet jonkin muun järjestelmän kännyihinsä. Eikun riihikuivaa rahaa riittävästi, niin sitä saa mitä tilaa… Niinhän Nokia teki ja tilas ikkunatoimittajalta… Winkkeliversion

   2. …ai niin – menetetty maine ja markkinaosuus Elopin ’ansioita’ kumpikin 😀

  2. wp:n marketplace ei todellakaan ole keränny enemmän sovelluksia kuin App Store tai Google Play, aikoinaan samassa ajassa eikä tule koskaan pääsemään lähellekkään niiden tämän hetkisiä lukuja. Ja wp:n vain väitetään kasvavan eniten monessa maassa koska ms on lahjonut ihmisiä. Esim Applen ei tarvitse lahjoa ihmisiä vaan iPhone oikeasti myy hyvin

 2. No rovion toimitusjohtaja on kyllä eri mieltä kuin tämä rovion kaupparatsu.

Kommentointi on suljettu!