Angry Birds Space saavutti 10 miljoonaa latausta alle kolmessa päivässä

Rovion viime viikon lopulla ohjelmistokauppoihin saapunut Angry Birds Space -peli on noussut suoraan huikeaksi menestykseksi. Suomalainen pelitalo viestittää Twitterissä, että uutuuspeli saavutti kymmenen miljoonaa latausta alle kolmessa päivässä. Vertauksena todettakoon, että alkuperäistä Angry Birdsiä ladattiin ensimmäisen vuoden aikana 50 miljoonaa kertaa.

Angry Birds Space julkaistiin ladattavaksi iOS– ja Android-mobiililaitteille sekä Windows– ja Mac-tietokoneille 22. maaliskuuta. Pelistä on lupailtu myös versiota Windows Phone -alustalle, mutta sen aikataulusta ei ole kerrottu tarkemmin.

Angry Birds Space muokkaa pelisarjaa uusilla hahmoilla sekä hyödyntämällä avaruuden poikkeavaa painovoimaa. Se virkistää mukavasti vuoden 2009 lopulla esiteltyä pelisarjaa, joka on seikkaillut vuosien aikana kaikilla merkittävillä mobiilialustoilla.