Nokialta edullisia MeeGo-puhelimia?

Tämä huhu tulee täysin puun takaa ja kannattaa ottaa vastaan suurella varauksella. Joka tapauksessa tuore huhu väittää Nokian työskentelevän ainakin kahden uuden MeeGo-puhelimen parissa. Luvassa ei olisi mitään huippumalleja, vaan päinvastoin erittäin edullisia puhelimia, jotka auttaisivat yhtiötä Next Billion -missiossa. Kyseessä on projekti, jonka tarkoituksena on kytkeä seuraava miljardi ihmistä Internettiin.

Huhun lähteenä toimii netbooknews, joka väittää kuulleensa tiedon suoraan Next Billion -ryhmän sisältä. Todennäköisesti tarkoitus olisi kamppailla erittäin edullisten Android-puhelinten kanssa, johon Windows Phone ei pienistä viilauksista huolimatta edelleenkään sovellu.

Nokian tiedetään työstävän uutta Linux-pohjaista mobiilialustaa, joka tullaan suuntaamaan edullisiin puhelimiin. Siihen on viitattu huhuissa nimellä Meltemi. Siitä odotetaan korvaajaa nykyiselle Series40-alustalle.

Nyt leviävä huhu saattaisi hyvinkin viitata tulevaan Meltemi-alustaan. On hyvin todennäköistä, että Nokia voisi jalostaa N9:n MeeGoon kehitettyjä ideoita tulevaan uutuusalustaansa.

Lähde: Phone Arena

2 kommenttia

  1. Vaikka olenkin jo internetissä, voisin hyvin harkita Meltemi-puhelinta 😀 Mielenkiinnolla seuraan.

  2. Windowsit huippumalleihin ja tableteihin ja Meltemi/Meego 150e alaspäin. Ihan hyvä strategia, jos Meltemi korvaa S40:n.

Kommentointi on suljettu!