Nokian ensimmäinen Lumia Kiinaan huhtikuun alussa

Seuraava merkittävä markkinakohde, jonne Nokia pyrkii uudella Lumia-mallistollaan on kovaa vauhtia kehittyvä Kiina. Yhtiö vahvisti tänään, että yhteistyössä operaattori China Telecomin kanssa tuodaan markkinoille huhtikuun alussa Nokia 800C -puhelin. Laite on Kiinaan kustomoitu versio Lumia 800 -mallista.

Suomalaisvalmistaja kehuu Nokia 800C:n olevan Kiinan ensimmäinen CDMA-verkkostandardiin pohjaava Windows Phone 7.5 -puhelin. Laite sisältää räätälöityjä sovelluksia ja palveluita. Mukana ovat toki myös Nokian omat applikaatiot kuten kartta- ja navigointisovellukset sekä Nokia Music -palvelu. Lisää sovelluksia on tarjolla Marketplace-ohjelmistokaupassa, jonka sisältö Kiinassa kattaa yli 20 000 nimikettä.

Nokia tuo Kiinaan huhti-kesäkuun aikana myös toisen Windows Phone -puhelimen. Kyseessä on edullisemman hintaluokan Nokia 610C, joka mitä ilmeisimmin pohjautuu Lumia 610 -malliin.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. Harmi vain että Windows 7.5 ei ole vieläkään kunnolla räätälöity Aasian markkinoille: kielituki on puutteellinen ja laatikosta suoraan otettuna esim. kiinalaiset email ja muut palvelut eivät ole tuettuna esim. Sina Weibo. Niin ja hintakin on aika kova koska joko sulla on rahaa ja/tai naamannäyttöhalua ja ostat iPhonen Kiinassa, tai sulla ei ole rahaa ja ostat kiinalaisen kosketusnäyttöpuhelimen. Tällä suositushinnalla mitä Lumia 800C:stä näin, on mielenkiintoista nähdä kuka sitä ostaa.

Kommentointi on suljettu!