Nokialta uusi akkupäivitys Lumia 800:lle

Lumia 800 -puhelimelle on julkaistu kolmas ohjelmistopäivitys, kertoo Nokia virallisessa blogissaan. Kyseinen päivitys kantaa versionumeroa 1600.2487.8107.12070 ja tulee asteittain saataville puhelimen eri maavarianteille sekä operaattoriversioille seuraavan kuukauden aikana. Päivitys on tutusti ladattavissa puhelimeen Windows– ja Mac-tietokoneilla. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi tarkastaa täältä.

Tämänkin päivityksen tärkein parannus koskee virranhallintaa. Yhtiö kehuu akun keston parantuneen kaikilla osa-alueilla ja Nokian sisäisten testien perusteella Lumia 800:n toiminta-ajat ovat nyt kärkiryhmässä muihin samantasoisella akulla varustettuihin älypuhelimiin verrattaessa.

Päivitys tarjoaa parannuksia myös äänenlaatuun, erityisesti bassoon. Samalla näytön alareunan painikkeiden toimintaa on viilattu niin, että niissä palaa valo kaikilla kirkkausasetuksilla.

Monen käyttäjän pettymykseksi paketti ei sisällä Internet-jakoa. Suomalaisvalmistaja lupaa sen kuitenkin saapuvan aikanaan Lumia 800 -puhelimelle.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!