Samsung Galaxy Noten menestys jatkuu: 5 miljoonaa toimitettua laitetta

Galaxy Noten menestys jatkuu markkinoilla hyvänä. Maaliskuun alun kahdesta miljoonasta toimitetusta laitteesta on nyt kivuttu jo viiteen miljoonaan toimitettuun Galaxy Noteen. Laite saapui myyntiin lokakuussa, joten tuloksen saavuttaminen vei puolisen vuotta. Vaikka Galaxy S II myi samassa ajassa kymmenen miljoonaa kappaletta, on Galaxy Noten luvut laitteen kohderyhmä huomioiden erittäin hyvä.

Toki on hyvä muistaa, että Galaxy Noten kohdalla puhutaan toimituksista eikä kuluttajille asti myydyistä laitteista. Joka tapauksessa sen suosio on ollut tasaisen vahvaa. Samsung on onnistunut loistavasti markkinoimaan laitettaan, sillä aiemmat samaan segmenttiin yrittäneet tuotteet eivät ole yltäneet mainittavaan menestykseen.

Samsung päivittää Galaxy Noten huhti-kesäkuun aikana Android 4.0 -käyttöjärjestelmään. Päivityksen mukana toimitetaan Premium Suite -paketti, joka sisältää useita S-Pen-kynää hyödyntäviä sovelluksia.

2 kommenttia

  1. Ei ole yllätys. Aivan loistava laite todella hyvällä käytöllä.

  2. Puhuisivat myydyistä eikä toimitetuista laitteista

Kommentointi on suljettu!