Nokia tuomassa kotimaiset netti-tv-palvelut Lumia-puhelimille?

Matkapuhelinvalmistaja Nokia pyrkii erottautumaan kilpailijoistaan ekslusiivisilla sovelluksilla, jotka ovat ainoastaan saatavilla yhtiön Windows Phone -puhelimille. Tällaisia ovat muun muassa Nokian kartta- ja navigointipalvelut sekä hiljattain julkaistu Creative Studio -kamerasovellus.

Seuraavana listassa vaikuttaisi olevan Nokia TV -applikaatio, josta on vuotanut verkkoon ensimmäisiä tietoja kuvakaappauksien kera. Kyseessä on paikalliset netti-tv-palvelut Lumia-puhelimiin tuova sovellus, joka täydentää hyvin Nokian Windows Phone -laitteilleen tarjoamia musiikkiominaisuuksia.

Nokia TV:n odotetaan loikkivan ensimmäisenä markkinoille Suomessa. Alustavien tietojen mukaan se sisältää pääsyn Yle Areena-, MTV3 Katsomo– sekä Ruutu-palveluihin. Tässä vaiheessa on kuitenkin epäselvää milloin Nokia TV julkaistaan kuluttajien saataville.

Lähteet: My Nokia Blog & WP7Forum.ru