Ensimmäiset merkit Lumia 900:n myynnistä lupaavat hyvää

Lumia 900 -puhelimen niskaan on kasattu paljon paineita. Sen toivotaan raivaavan Nokialle tilaa Amerikan älypuhelinmarkkinoilta, joita hallitsevat tällä hetkellä Apple ja Android. Uutuudella on kaikki avaimet menestykseen: sen hinta on kilpailukykyinen, operaattori AT&T aikoo tukea puhelinta vahvasti ja laitteen ulkoista olemusta on kehuttu useassa lähteessä.

Puhelimen ennakkotilaukset käynnistyivät rapakon takana 30. maaliskuuta. Menestyksen kannalta hyvänä merkkinä voidaan pitää sitä, että Lumia 900 on jo noussut verkkokauppa Amazonin myydyimpien AT&T-brändättyjen puhelinten listan kärkeen. Itse asiassa laite on valloittanut kaksi ensimmäistä sijaa, sillä Amazon ei yhdistä eri väriversioiden myyntejä.

Nokia Lumia 900 rantautuu Amerikkaan 8. huhtikuuta. Uutuus on alussa saatavilla mustana ja syaanina, mutta 22. huhtikuuta Lumia 900 -mallisto täydentyy valkoisella väriversiolla.

Lähde: WMPoweruser

8 kommenttia

 1. Ettei vain olisi maksettu mainos tämäkin. No joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä kuinka 900 lähtee liikkeelle ja markkinointi on ollut kyllä aggressiivista, tyyliin tämä: http://www.smartphonebetatest.com/

  1. Mitäköhän Apple uskovaiset noista videoista sanoo:D

 2. Vituikshan tuokin yritys menee kun apple päätti aikaistaa iphone 5:n julkistusta niin ketään kiinnostka noksu siinä vaiheessa kun samoihin aikoihin tulevat myyntiin!

  1. iPhone 5 julkistetaan syksyllä 2012 ja tulee myyntiin loka-marraskuussa viimeisten huhujen mukaan

  2. Ahaa! Hyvä tietää, että Apple vihdoin aikaistaa sitä iPhone 5:n julkistusta, kun sitä on nyt lykätty viime kesästä saakka. Kysehän onkin enää siitä, kelpaako yli vuoden vanha design ja ominaisuudet enää kenellekään vielä puolen vuoden päästä. Applen entinen ketteryys on tiessään, kun yhtiö on kasvanut niin suureksi ja kankeaksi. Entinen vahvuus on kääntynyt heikkoudeksi.

   Ja tuleehan tässä vielä välissä iPhone 4GS:kin, joka on muuten ihan sama kuin 4S, mutta 4G-verkkoa tukeva (ainoastaan Amerikassa tosin, mutta sehän on jo tuttua). Sorry, jos pilasin kesäkuun suuren ja mystisen julkistuksen, jossa ”kaikki taas mullistuu!”

Kommentointi on suljettu!