Apple iPhone 4S palasi DNA:n myydyimmäksi puhelimeksi

Applen iPhone 4S palasi useamman kuukauden jälkeen jälleen DNA:n myydyimmäksi puhelimeksi maaliskuussa. Se peittosi muun muassa Nokian Lumia 800 -mallin, joka keikkui kärjessä helmikuussa. Huonosti Nokian ensimmäinen Windows Phone -puhelin ei listalla kuitenkaan menestynyt, sillä se nappasi itselleen kakkossijan. Operaattori Elisan listoilla Lumia 800 valtasi paalupaikan myös maaliskuussa.

Pronssitilan valtasi Galaxy mini, joka on korealaisen Samsungin edullinen Android-puhelin. Kyseessä on kestosuosikki, joka on roikkunut listalla kuukausia. Sama koskee myös Galaxy S II:sta, joka joutui tällä kertaa tyytymään sijaan kuusi.

Nokian edullisempi Windows Phone -luuri, Lumia 710, sijoittui yhdeksänneksi. Sijoitus pysyi samana helmikuuhun verrattaessa.

DNA:n myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2012:

  1. iPhone 4S
  2. Nokia Lumia 800
  3. Samsung Galaxy Mini
  4. Nokia C2-01 (peruspuhelin)
  5. Samsung Galaxy Xcover
  6. Samsung Galaxy S II
  7. Nokia C1-01 (peruspuhelin)
  8. Samsung Galaxy S Plus
  9. Nokia Lumia 710
  10. Samsung S5610 (peruspuhelin)