Kiinalaissivusto teki kattavan katsauksen 808 PureView -puhelimeen

Kiinalainen IT168 on julkaissut kattavan artikkelin Nokia 808 PureView -kamerapuhelimesta. Sivuston toimitus on onnistunut saamaan käsiinsä laitteen prototyypin, johon artikkeli pohjautuu. Mukana on paljon livekuvia itse puhelimesta ja ennen kaikkea laaja galleria laitteella napsittuja kuvia.

Google-kääntäjän avulla jutusta saa jotain irti myös muutkin kuin kiinantaitoiset. Pikaisen vilkuilun perusteella jutussa ei paljasteta juurikaan mitään erityistä, joten sen keskeisin anti onkin kameralla otetut kuvat. Niitä on mahdollista tarkastella täältä. Huomaa oikeassa yläkulmassa oleva suurennuskuvake, jonka kautta pääsee ihastelemaan otoksia täydessä loistossaan.

Nokia esitteli uutuuden maailmalle Mobile World Congress 2012 -messuilla helmikuussa. Puhelimen erikoisuus on 41 megapikselin kamerakenno ja älykäs PureView-teknologia, joka mahdollistaa häviämättömän zoomauksen. Nokia 808 PureView perustuu Symbian Belle FB1 -alustaan ja tarjoaa muun muassa 1,3 gigahertsin suorittimen ja neljän tuuman AMOLED ClearBlack -kosketusnäytön.

Puhelimen pitäisi saapua kauppoihin toukokuussa 450 euron verottomaan hintaan.

Lähde: PhoneArena