Nokia Lumia 800 jatkoi Soneran myyntilistan kärjessä

Nyt voidaan viimein todeta, että Nokian Windows Phone -strategia on saanut hyvän vastaanoton Suomessa. Nokian Lumia 800 valloitti helmikuussa ykköspaikan DNA:n, Elisan ja Soneran myyntilistoissa. Maaliskuussa se ei aivan yltänyt samaan, vaikka kultapaikka irtosikin Elisalla ja Soneralla.

Listaykköset Nokia Lumia 800 ja Apple iPhone ovat olleet suosittujen yrittäjäpakettiemme ykköspuhelimet ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Maaliskuussa suosituin puhelin yrittäjäasiakkaille oli Nokia Lumia 800, jonka myyntiä kiihdytti Soneran yritysasiakkaille tarjoama käyttöönoton tuki. Lumia 800:n lanseerauksessa olemme tarjonneet yrittäjäasiakkaille palvelua, jossa on puhelimitse varmistettu puhelimen tärkeimpien palveluiden mutkaton käyttöönotto. Lähes 90 % asiakkaista on valmis suosittelemaan käyttöönottopalvelua muille asiakkaille, ja huhtikuussa laajennammekin palvelun koskemaan myös iPhone-yrittäjäpaketteja”, kertoi yrittäjäasiakkaista vastaava johtaja Tanja Piha Soneran mobiilipalveluista.

Lumia 710 jatkaa Soneran listalla niin ikään hyvillä sijoilla. Nokian edullisempi Windows Phone -luuri pokkasi maaliskuun listalta kolmossijan.

Sonera Tukun myydyimmät puhelinmallit maaliskuussa:

Sija (Sija ed. kk)

1. (1.) Nokia Lumia 800
2. (2.) Apple iPhone 4S
3. (3.) Nokia Lumia 710
4. (4.) Nokia C5-00
5. (5.) Nokia 500
6. (7.) Samsung Galaxy Xcover
7.(10.) Samsung Galaxy Gio
8. (6.) Nokia C2-01
9. (8.) Nokia E7
10.( – ) Nokia C1-00