Nokia Maps Suite 2.0 ladattavissa Symbian-puhelimille

Karttapaketti Nokia Maps Suite 2.0 on nyt ladattavissa suomalaisvalmistajan Symbian-puhelimille. Viime vuoden lokakuussa beta-versiona julkaistu paketti on nyt valmistunut ja ladattavissa Anna– ja Belle-pohjaisille laitteille. Asennuksen pitäisi onnistua sekä Nokia Suite -ohjelmalla tietokoneella että verkon yli niin sanottuna OTA-päivityksenä.

Nokia Maps Suite 2.0 sisältää seuraavat ohjelmat: Drive, Maps, Public Trasport ja Weather. Niiden avulla onnistuu navigointi, julkisen liikenteen reittien selvittäminen sekä kaupunkien säätietojen tarkastelu. Paketista löytyvät myös My Location– ja Places-minisovellukset, joiden avulla työpöydältä voi jakaa nopeasti oman sijainnin ystäville sekä esittää kotinäkymässä lähellä sijaitsevat kiinnostuksen kohteet.

Kartta- ja navigointisovellukset sisältävät muun muassa käyttöä helpottavia uudistuksia. Karttasovellus osaa nyt kertoa missä käyttäjä on aikaisemmin liikkunut sekä tukee paikkatiedollisten kuvien tarkastelua suoraan kartalta. Navigoinnin osalta on tarjolla yksinkertaisempi ajonäkymä, joka poistaa ruudulta kaiken ylimääräisen ja reittisuunnittelija, jonka avulla on mahdollista tallentaa puhelimeen valmiita navigointireittejä.

Lähteet: Engadget & Nokia Beta Labs

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!