Android 4.0.4 -versio hioo Ice Cream Sandwichiä

Seuraava kehitysversio Android Ice Cream Sandwich -alustasta keskittyy hiomaan käyttökokemusta entistäkin sulavammaksi. Se tunnetaan versionimellä Android 4.0.4. Päivitys on saatavilla tässä vaiheessa vasta Galaxy Nexus-, Nexus S– ja Motorola Xoom -laitteille.

Suurimmat muutokset 4.0.4-versiossa ovat pellin alla. Niiden ansiosta käyttökokemus on entistäkin sujuvampi. Tämä näkyy muun muassa näytön käännössä ja moniajo-ominaisuudessa, joiden kerrotaan toimivan selkeästi aikaisempaa jouhevammin. Kamerasovellus on niin ikään kokenut useita pieniä muutoksia.

Alla Pocketnow.com-sivuston katsaus Android 4.0.4 -alustaversioon.

Lähde: Pocketnow.com

8 kommenttia

  1. Android 4.0.3:lla selain kaatui usein. Toivottavasti 4.0.4 tuo tähän korjauksen.

  2. Ei vissii ole vielä tullu OTA:na, yrittäny pakottaa päivitystä mutta suomeen ei vielä ole rantautunu. yakju versiot kyllä saa päivityksen suoraan googlelta, mut yakjuxw tms. tulee samsungilta. Nämä päivitykset on siis vain GSM versioihin. LTE versioita hemmotellaan 4.0.5 päivityksellä.

  3. Koska mahtaa Samsung Galaxy S2 malliin tulla saataville?. :/

  4. Nexus I9023 tyrkyttää 4.0.4 päivitystä. Maailmalta levinnyt uutisia että 4.0.4 päivityksen jälkeen GSM versio kadottaaa signaalin kun näyttö sammuu, eli ei voi ottaa vastaan puheluita tekstareita yms. Onko kukaan törmännyt tähän suomessa?

  5. Oma Galaxy Nexus taas hukkaa verkon näytön sulkeutuessa jo 4.0.2-versiossa. Toivottavasti 4.0.3 korjaisi vian. Vielä sitä ei voi ladata puhelimen valikon kautta. Käytössä Saunalahden liittymä, puhelin DNA:lta.

  6. Milloin ton 4.0.4 ees saa itelläni on vielki 4.0.2?

  7. Mites mulle päivitty puoli vahingossa galaxy s2: een android 4.0.4 versio, eukolla sama luuri enkä saa/ löydä sitä siihen mitenkään. Siinä android 4.0.3 versio.

  8. Tänään sain vasta asennettua 4.0.4. päivityksen SGS II. Ensimmäisenä huomioni kiinnitti kameran toimimattomuus. Sovellus jumahtaa täydellisesti käynnistyksen yhteydessä eikä boottikaan auttanut.

Kommentointi on suljettu!