Nokia NYC:n Times Squaressa: Lumia 900 yksi historian tärkeimmistä julkistuksistamme

Nokia juhli viikonlopun aikana myyntiin saapuvaa Lumia 900 -puhelinta New York Cityn Times Square -aukiolla perjantai-iltana. Mukana oli rap-tähti Nicki Minaj, joka on ensimmäinen seitsemän singleä Billboard Hot 100 -listalle saanut naispuolinen solo-artisti. Muusikko laittoi pystyyn näyttävän live-esityksen ja poseerasi luonnollisesti kameroille Lumia 900 kädessään.

Matkapuhelinjätti onnistui keräämään tapahtumaan paljon porukkaa. Kyseessä on yhtiölle erittäin tärkeä tuotelanseeraus, jota kuvastaa myös valmistajan kommentit virallisessa blogissa: ”tämä on yksi suurimmista ja tärkeimmistä julkistuksista Nokian historiassa.

Lumia 900 on Nokian tähän mennessä kovin Windows Phone -puhelin ominaisuuksia tarkasteltaessa. Se tarjoaa 1,4 gigahertsin suorittimen, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin kameran sekä 4,3 tuuman kosketusnäytön. Operaattori AT&T kauppaa uutuutta kahden vuoden kytkysopimuksella 99 dollarin hintaan.

Samalla Nokia paljasti, että verkkoon levinnyt Smartphone Beta Test -kampanja on todellakin yhtiön käsialaa. Humoristinen kampanja teki pilaa erityisesti Applen kustannuksella, jonka iPhone-puhelin on yksi Amerikan myydyimmistä älyluureista.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

 1. Tämä räppärikuva kertoo kaiken! Miten yhteen kuvaan voikaan mahtua niin uskomaton määrä teennäisyyttä. Jokainen myyntimies tietää miten eri asia on hehkuttaa oikeasti hyvää tuotetta verrattuna siihen, että pitää esittää olevansa innostunut korkeintaan keskinkertaisesta tuottesta…

  1. Jenkeissä tällainen käytäntö on jokapäiväistä. Urheilijat promoavat nojatuoleja ja vaikka mitä. Se kuuluu asiaan. Mukava nähdä että Nokia ymmärtää viimein edes jotain Jenkkilän nurinkurisuudesta.

   Tässä vähän fiilinkejä AT&T liikkeen ulkopuolelta:
   http://t.co/2Tle6BAt

 2. ”Humoristinen kampanja teki pilaa erityisesti Applen kustannuksella, jonka iPhone-puhelin on yksi Amerikan myydyimmistä älyluureista.”

  Laadukkaammassa kirjoittelussa, kuten uutismediassa, olisi parempi puhua USA:sta tai Yhdysvalloista. Amerikkahan tarkoittaa laajaa mannerta, jonka eteläisin valtio on Chile ja pohjoisin Grönlanti, ei USA:ta (arkipuheessa nimitykset tosin usein sekoitetaan keskenään). Mobiiliblogin artikkelit ovat mielestäni yleisesti kielen puolesta laadukkaasti kirjoitettuja, joten senkin vuoksi tämä asia hiukan pisti silmään.

Kommentointi on suljettu!